Veiligheid

PBM huren

ARBO regels zijn er niet voor niets denk aan de veiligheid van anderen en u zelf.

Ook als particulier raden wij aan ook te klussen en werken conform de geldende ARBO richtlijnen. De PBM's die wij verhuren zijn uitsluitend ter bescherming voor als er al iets mis gaat (passieve veiligheid).

Actieve veiligheid zoals o.a. goed uitgerust zijn, een opgeruimde werkplek en kennis van de materialen waarmee geklust wordt is zeker zo belangrijk. Beter gezegd voorkomen is beter dan genezen.

Wanneer PBM huren

Wij raden aan persoonlijke beschermingsmiddelen bij veelvuldig gebruik zelf aan te schaffen en dit standaard naar de bouwplaats mee te nemen.

Mocht de PBM zijn vergeten of slechts een of enkele malen nodig zijn. Dan is ook uiteraard huren een voordelig alternatief.

22,68

1 week

9,07

1 dag

Incl. BTW

Veiligheidsharnas maat X-XL huren met of zonder vallijn lengte 10- of 20 meter en positioneringblok.

21,18

1 week

8,47

1 dag

Incl. BTW

Vallijn met meelopende lijnklem. Te gebruiken in combinatie met veiligheidsharnas voor werksituaties op verschillende hoogten.

Wij vernieuwen de PBM's regelmatig. 

De zo goed als nieuwe PBM is bij ons hierdoor ook voordelig te koop. De product prijs is afhankelijk van de productiedatum en het aantal maal dat het verhuurd is geweest.

Doordat de prijs. Zoals hiervoor is aangegeven in de tijd wijzigt is deze niet vermeld. Een prijsopgave per mail is altijd mogelijk. Bij deze mail wordt de productiedatum vermeld en een foto van het product op het moment van aanvraag toegevoegd.

Voor de aanschaf van een veiligheidsharnas raden wij aan altijd een afspraak te maken i.v.m. passen.