Ventilatorstofzak lengte 3 meter

36,30

1 week

Incl. BTW

36,30

1 dag 

Incl. BTW

Ventilatorstofzak
>
  • Ventilatorstofzak
  • Ventilatorstofzak
<

Omschrijving

Ventilatorstofzak kopen

De polynaaldvilt ventilatorstofzak is eenvoudig te plaatsen met behulp van de door ons geleverde spanband op de flens van de DryFast TTV2500 turbo ventilator. De zakken zijn speciaal ontwikkeld voor het opvangen van bouw- of kwartsstof en eenvoudig te reinigen na gebruik.

Schoon werken door inzet van ventilator met ventilatorstofzak

Wanneer werkzaamheden verricht worden in een ruimte met stof, kunt u de omstandigheden verbeteren door inzet van een ventilator die het stof afzuigt en opvangt in een ventilatorstofzak. Daarnaast kan door het creëren van onderdruk in de ruimte voorkomen worden dat de stof zich verspreid naar andere ruimten.

De zak is uitermate geschikt voor het opvangen van stof en gruis dat vrij kom met: slopen, slijpen, frezen, boren, zagen, hakken, schuren en stralen, maar ook bij algemene werkzaamheden zoals vegen, borstelen en gevelreiniging.

Gezondheid en Arbo richtlijnen

Vanuit de ARBO worden de nodige eisen gesteld om zeker te zijn dat het stof dat vrijkomt bij diverse werkzaamheden wordt afgezogen en opgevouwen. Meer informatie hierover is opgenomen in de "Brochure stofbeheersing". De brochure is opgemaakt door onze leverancier DryFast welke zowel de ventilatoren als, luchttransportslangen, filterzakken en voorfilterzakken levert. 

De ventilatorstofzak is herbruikbaar. Wij nemen deze terug als ze netjes worden retour geleverd, voor 50% van de betaalde prijs.

Artikelcode fabrikant DryFast Ventilatorstofzak: SZ300.

Beschikbare bestanden

Een beoordeling toevoegen