Bouwstempel Amerongen

Huren van een bouwstempel in Amerongen

Bij grote renovatiewerken komt u er niet onderuit. De constructie heeft om instorten te voorkomen, ondersteuning nodig. Zomaar een gat in de muur maken of een dragende muur verwijderen is uit den boze, als u niet voor voldoende ondersteuning heeft gezorgd. Wanneer u dit niet doet, dan loopt u het risico dat een gedeelte of de gehele constructie in elkaar stort. Het ondersteunen van constructies wordt ook wel stempelen of stutten genoemd. Er zijn diverse wijzes van stutten, afhankelijk van of u horizontale of verticale krachten moet opvangen of een combinatie van beiden. Hiervoor kunt u een bouwstempel in Amerongen huren.

Een stut alone bouwstempel huren in Amerongen

Gaat u één of meerdere gaten in de gevel maken? Er is een risico dat het bestaande metselwerk het niet gaat houden en instort. Om dit te voorkomen kunt u een zogenaamde stut alone bouwstempel huren in Amerongen. Een stut alone bouwstempel is een vorm van stutten, waarbij vooral horizontale krachten van bijvoorbeeld een gevel worden opgevangen. De stut alone stempel bestaat uit stevig staal en is uitschuifbaar tot wel meer dan vier meter. Zo kunt u ook hogere gevels goed ondersteunen. Natuurlijk heeft u ook voldoende ruimte nodig om aan de gevel te werken. Daarom is de bouwstempel voorzien voorzien van een dwarsbalk van maximaal 25 centimeter of 45 centimeter. Hierdoor staat de stempel van de gevel af en heeft u voldoende ruimte voor het plaatsen van balken of andere onderdelen.

Bouwstempel verhuur in Amerongen door Pivada Verhuur

Heeft u één of meerdere bouwstempels nodig tijdens uw renovatie? Pivada Verhuur is er voor u voor bouwstempel verhuur in Amerongen. Onze bouwstempels zijn van goede kwaliteit en meestal gebruiken wij vrijwel nieuwe bouwstempels. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en heeft u de zekerheid van een stevige constructie. Doordat onze bouwstempels inschuifbaar zijn, zijn ze erg gemakkelijk te vervoeren. Het is zelfs mogelijk, als u niet wilt huren, om bouwstempels bij ons te kopen.

 

Bekijk hier ons assortiment