Kachels en infraroodstralers

Onderstaand de kachels en infraroodstralers die wij verhuren

1 week 35,80

1 dag 10,00

Incl. BTW

Infraroodstraler met een hoge warmteopbrengst. Voor directe verwarming en droging.

1 week 35,80

1 dag 10,00

Incl. BTW

Bouwkachel geschikt voor drogen en verwarmen. Verwarmingscapaciteit 3 kW, 230 Volt. Voorzien van instelbare thermostaat.

Waarom een kachel of infraroodstraler huren van het merk DryFast

Wij verhuren uitsluitend professionele kachels van het merk DryFast, omdat deze zijn ontwikkeld voor gebruik in zwaarde omstandigheden zoals in de bouw.

De kachels en infraroodstalers kunnen veilig dag en nacht blijven aanstaan. Daarbij zijn deze alle voorzien van een zwaar uitgevoerd geaard snoer.

Wanneer een kachel huren

De kachels die wij verhuren zijn alle voorzien van instelbare termostaat, hierdoor blijft de te verwarmen ruimte op de gewenste temperatuur en wordt geen energieverspilt. Daarnaast bevatten deze een ventilator, waardoor de gehele ruimte gelijkmatig en sneller wordt verwarmd en of gedroogd.

In tegenstelling tot de meeste andere heaters zijn deze in het geheel zwaar uitgevoerd. De buitenzijde is zelfs dubbelwandig waardoor deze nooit heeft wordt. Dit is niet alleen extra veilig maar voorkomt ook dat er schade onstaat aan bijvoorbeeld een zandcement vloer waar deze op wordt geplaatst om de ruimte te drogen.

Wanneer een infraroodstraler huren

Het voordeel van infraroodstalers is dat deze direct warmte afgeeft aan wat deze aanstraalt. Hierdoor is het mogelijk om in een grote ruimte bijvoorbeeld 1 werkplek te verwarmen, zonder dat de gehele ruimte verwarmd hoeft te worden.