Partners

ASC en DryFast.

De klant staat bij ons centraal. Daarom hebben wij voor ons assortiment gekozen voor enkele partners die hoogwaardige producten bieden.

  • DryFast voor drogen, verwarmen en stofafzuiging
  • ASC voor het werken op hoogte.

ASC is een Nederlandse bedrijf dat zijn producten in Nederland produceert en exporteert over de gehele wereld. DryFast is een Nederlands bedrijf dat fabriceert in Duitsland voor de Nederlandse en Belgische Markt.

Beide leveranciers hebben hun wortels in de Nederlandse verhuurmarkt.

Zowel DryFast als onze dealer van ASC Nederland hebben de verhuurproducten uit ons assortiment op voorraad. Hierdoor zijn wij altijd in staat het gehuurde binnen 1 dag te leveren.

ASC Nederland

ASC Nederland is onze leverancier voor het gehele assortiment ladders en steigers. 

Als onderneming in beweging breiden wij ons assortiment continue uit. In een enkel geval kan het voorkomen dat u bij ons een product van ASC wilt huren, dat nog niet op de site van PIVADA Verhuur worden aangeboden. Neem in dat geval telefonisch contact met ons op. Mogelijk dat wij speciaal op uw verzoek het artikel van ASC in ons assortiment opnemen. De levertijd is in dat geval veelal 1 á 2 werkdagen. 

DryFast

Dryfast is de marktleider in de Benelux op het gebied van bouwdrogers, mobiele ontvochtigers, meetapparatuur en mobiele ventilatoren. 

DryFast stelt, evenals wij, de tevredenheid van de klant centraal door kwaliteit, service, inzet en betrouwbare adviezen. Daarbij is kenmerkend dat de producten niet alleen robuust zijn, maar ook zeer zuinig in het verbruik van energie.  

Websites van onze leveranciers

DryFast

ASC Nederland

Gereedschap

Wij verhuren het nodige gereedschap van de merken

  • Festool
  • Hitachi
  • Hilti

Voor gereedschap dat wij niet in ons assortiment hebben werken we samen met Gereedschapverhuur.nl