Wie zijn wij?

PIVADA Verhuur - kwaliteit, gemak en service

Kwaliteit

Verhuur van uitsluitend kwaliteitsmerken: Anssems, ASC, DryFast, Billy Goat, Lumag, Hilti, Hitachi, Lescha en Kärcher.

Dat geeft u als klant de garantie dat wij een degelijk, betrouwbaar én veilig product leveren. Bovendien worden alle producten tenminste jaarlijks gekeurd. Daarmee voldoen wij aan de wettelijke eisen.

Gemak en service

Via onze site kunt u de actuele beschikbaarheid van al onze producten in één oogopslag zien. Daarnaast ziet u bij uw reservering welke producten wij aanvullend kunnen leveren, waarmee u het gebruiksgemak kunt verhogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan oprijplaten, meubelhond, verhuisdekens en een steekkar, wanneer u een aanhanger huurt voor een verhuizing.

Indien gewenst kunnen wij de materialen leveren op een door u aangegeven locatie. Uiteraard kunt u het ook zelf afhalen bij onze vestiging in Maarn. We hebben ruime openingstijden, ook in het weekend, maar maak wel even een afspraak over het tijdstip waarop u langskomt.

Al onze producten worden geleverd met een duidelijke gebruiksinstructie. Ook wordt u geïnformeerd over de veiligheidsaspecten. Op onze website vindt u bovendien instructievideo's die u informeren over de juiste toepassing. 

Duidelijke tarieven

PIVADA verhuur toont op de site altijd de prijs inclusief btw welke geheel inzichtelijk is voor de gewenste huurperiode.

Betaling en prijsstelling

Wij hebben er voor gekozen om als betaalmethode iDeal en PIN aan te bieden. Daarnaast vragen wij een waarborgsom voor het gehuurde. Hierdoor kunnen we ons huurtarief gelijk en zelfs veelal lager houden dan grote landelijke verhuurbedrijven.    

Wat betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen

PIVADA Verhuur vindt het van belang zorgvuldig met het milieu om te gaan. Daarom gebruiken we duurzame producten, waar mogelijk in Nederland gefabriceerd, scheiden wij ons afval en beperken we het gebruik van onze transportmiddelen. Ook werken we zoveel mogelijke digitaal, waarmee we het printen van documenten minimaliseren. Zijn wij gevestigd in een pand met energielabel A+, maken uitsluitend gebruik van LED verlichting en ons magazijn wordt niet verwarmd of gekoeld. Daarbij zijn alle marketingactiviteiten gericht op de directe omgeving van PIVADA Verhuur, hiermee voorkomen we dat er onnodige kilometers worden gereden. 

Lage bezorgkosten voor de regio

Onderstaande kosten bezorgen en ophalen incl. btw 21% btw                             

Plaats Bezorgen Ophalen Bez. + oph.
Doorn 12,50 12,50 25,00
Maarn 12,50 12,50 25,00
Maarsbergen 12,50 12,50 25,00
Austerlitz 20,00 20,00 40,00
Driebergen 20,00 20,00 40,00
Langbroek 20,00 20,00 40,00
Leersum 20,00 20,00 40,00
Woudenberg 20,00 20,00 40,00