Spanbanden met ratel - lengte 10 meter

5,00

1 week

Incl. BTW

5,00

1 dag 

Incl. BTW

Set zware spanbanden
>
  • Set zware spanbanden
  • Set zware spanbanden
<

Omschrijving

Set zware spanbanden huren

PIVADA Verhuur verhuurt de 2-delige zware spanbanden welke zijn voorzien van een ratel en haken die eenvoudig aan de bindogen van de gehuurde of eigen aanhanger te bevestigen zijn.

Door de hefboomwerking in het ratel mechanisme wordt zonder veel kracht de band strak of te strak gespannen. Bij twijfel vast is vast, voorkom schade. De lengte van de bij ons te huren banden is maximaal 10 meter.

Veiligheid

Gebruik voldoende spanbanden. Check niet alleen de vastgezette lading bij vertrek maar nog eens nadat er een stukje gereden is en na elke pauze. Controleer indien de spanning is teruggelopen, waardoor dit komt. En breng nadat de oorzaak is gevonden het geheel weer op spanning. Deze banden zijn geen hijsbanbanden en dus ook niet geschikt om spullen op te hijsen.

De banden zijn aan slijtage onderhevig waardoor de sterkte afneemt. Check de banden, ratelmechanisme en haken niet alleen op de trekkracht welke hierop is vermeld. Maar ook op beschadiging voordat deze gebruikt worden.

Ook bij PIVADA verhuur te huur per set vanaf € 2,00 en te koop voor € 2,50 per stuk standaard sjorbanden  ook wel bagagegordel genoemd met een lengte van 3 meter en een breedte van 2 centimeter.

Beoordelingen

Gewoon goed
Caroline Z
maandag 11 januari 2021

Oprijplaat gehuurd. Fijne samenwerking, flexibel en betrouwbaar
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Oprijplaat en kruiwagen gehuurd
Erik Achternaam
vrijdag 10 juli 2020

Ik had een kruiwagen nodig. Die had ik ook van mijn broer kunnen lenen, maar de oprijplaat trok me over de streep. Een zware kruiwagen met grond rijd je zo betrekkelijk makkelijk een typische container in. Veilig en stabiel, geen geklooi met planken. Communicatie en support van Pivada helemaal prima
Pluspunten:Doet wat je mag verwachten,Flexibel
Verbeterpunten:

Een beoordeling toevoegen