Spanbanden met ratel - lengte 10 meter

1 week  5,00
Incl. BTW
1 dag  5,00
Incl. BTW

Omschrijving

Set zware spanbanden huren

PIVADA Verhuur verhuurt de 2-delige zware spanbanden welke zijn voorzien van een ratel en haken die eenvoudig aan de bindogen van de gehuurde of eigen aanhanger te bevestigen zijn.

Door de hefboomwerking in het ratel mechanisme wordt zonder veel kracht de band strak of te strak gespannen. Bij twijfel vast is vast, voorkom schade. De lengte van de bij ons te huren banden is maximaal 10 meter.

Veiligheid

Gebruik voldoende spanbanden. Check niet alleen de vastgezette lading bij vertrek maar nog eens nadat er een stukje gereden is en na elke pauze. Controleer indien de spanning is teruggelopen, waardoor dit komt. En breng nadat de oorzaak is gevonden het geheel weer op spanning. Deze banden zijn geen hijsbanbanden en dus ook niet geschikt om spullen op te hijsen.

De banden zijn aan slijtage onderhevig waardoor de sterkte afneemt. Check de banden, ratelmechanisme en haken niet alleen op de trekkracht welke hierop is vermeld. Maar ook op beschadiging voordat deze gebruikt worden.

Ook bij PIVADA verhuur te huur per set vanaf € 2,00 en te koop voor € 2,50 per stuk standaard sjorbanden  ook wel bagagegordel genoemd met een lengte van 3 meter en een breedte van 2 centimeter.

Beoordelingen

Superfijne service
Klaas Neeteson
maandag 11 september 2023

Wat een fijne service en goed contact! Gehuurde aanhanger van goede kwaliteit en mooi prijsje. De service voor 3uur een reductie; helemaal top als je alleen in de omgeving is kort moet ophalen. Iedereen aan te bevelen.
Pluspunten:Service,fijn contact
Verbeterpunten:Geen.

Super, top, veel beter dan boedelbak
Norberto Nesi
dinsdag 16 mei 2023

Super, top, veel beter dan boedelbak
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Netjes geholpen
Bas van Rijswijk
vrijdag 17 maart 2023

Prima aanhanger voor een mooi huurprijsje. Goed geholpen, aangekoppeld en afgekoppeld. Huurdatum aanpassen was geen probleem. Volgende keer weer hier huren.
Pluspunten:Goed geholpen,mooie prijs
Verbeterpunten:Niet geconstateerd

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen