Kamersteiger werkhoogte 3 meter

1 week  42,36
Incl. BTW
1 dag  21,18
Incl. BTW

Omschrijving

Lage kamersteiger huren

PIVADA Verhuur verhuurt kamersteigers van het Nederlandse kwaliteitsmerk ASC. De steiger is het meest geschikt voor werkzaamheden op hoogte in een woning. De aluminium kamersteigers zijn relatief licht van gewicht. Het platform bestaat uit een sterk gelast aluminium basisframe met een multiplex antislipprofiel. Uw veiligheid staat bij ons voorop!

Alle bij ons te huren kamersteigers zijn eenvoudig te verrijden en te verhogen van een stahoogte van 1 meter tot een stahoogte van 5,5 meter.

Maatvoering binnensteigers 

Standaard maat is 75 cm x 190 cm. In overleg is ook altijd mogelijk de volgende lengte x breedte maten te huren:

 • 75 cm x 250 cm
 • 135 cm x 190 cm
 • 135 cm x 250 cm

Voor beschikbaarheid bovenstaande maatvoeringen bel ons.

Veiligheid en opbouwinstructie

Bij de levering van de steiger ontvangt u van ons een map met een duidelijke opbouwinstructie van de fabrikant. Onderaan deze pagina vindt u deze informatie als PDF-bestand genaamd "Handleiding Kamersteiger". Lees voordat de steiger opgebouwd wordt altijd de handleiding.

Deze steiger is ontworpen om binnen te gebruiken, voor buiten gebruik en inzet binnen daar waar de ondergrond niet vlak of hellend is kan deze niet geschikt. Als goed alternatief verhuren wij hiervoor rolsteigers in diverse maten (breedte, lengte en hoogte).

Indien steiger wordt opgebouwd tot een werkhoogte van meer dan 3 meter dan is het gebruik van stabilisatoren verplicht. Twee stabilisatoren met een lengte van 2 meter indien bij een wand wordt geplaatst. En vier stuks indien de steiger vrijstaand wordt gebruikt.

Standaard leveren we alle steiger altijd uit met een platform met luik. Door bij het beklimmen altijd door het luik te gaan wordt voorkomen dat de steiger omgetrokken wordt.

Transport kamersteiger

Door zijn compacte formaat kan de steiger in een bestelbus en de meeste personenauto's met een neerklapbare achterbank vervoerd worden.

Verschillen tussen aluminium steigers

De kamersteigers zijn voorzien van wielen met een enkele rem. Doordat de steiger wielen niet voorzien zijn van een aluminium spindel kan deze uitsluitend veilig ingezet worden op een vlakke niet aflopende ondergrond. De basis van de steiger bestaat uit een vouwframe, 4 kamersteiger wielen en een platform. De wielen en het vouwframe worden met bijgeleverde borgclips vastgezet.

De rolsteigers worden altijd geleverd met wielen met een dubbele rem. De rolsteiger wielen zijn voorzien van een aluminium spindel om de rolsteiger waterpas te stellen. De basis van een smalle rolsteiger bestaat uit 2 opbouwframes, 2 kopleuningen, 6 horizontaal schoren, 2 diagonaalschoren, 4 wielen en een platform met kantplanken set. De kopleuningen worden aan de opbouwframes vastgezet met de bijgeleverde borgclips.

Technische specificaties:

 • Platformhoogte: 1 meter
 • Werkhoogte: 3 meter
 • Lengte platform: 1,90 meter
 • Breedte steiger: 75 cm
 • Hoogte: 1,95 meter
 • Maximale belasting: 450 kg

Samenstelling kamersteiger

 • 4 x kamersteiger wielen 150 mm met rem
 • 5 x borgclips
 • 1 x platform 1,90 meter
 • 1 x kamersteiger vouwunit D75-7

Ook voor kamersteiger huren - PIVADA Verhuur Maarn

Beschikbare bestanden

Extra Productopties

1 week 12,10

1 dag 6,05

Incl. BTW

Kamersteiger vouwunit D75-3, geschikt om de kamersteiger of trapgatsteiger met 1 meter te verhogen.

1 week 2,50

1 dag 2,50

Incl. BTW

Steigerbumper is voor bescherming van muren, gevels en kozijnen tijdens het werken met een kamersteiger of rolsteiger.

1 week 31,25

1 dag 12,50

Incl. BTW

Professionele delta schuurmachine Festool. Geschikt om te schuren op moeilijk bereikbare plaatsen zoals in hoeken.

1 week 31,25

1 dag 12,50

Incl. BTW

Professionele Festool vlakschuurmachine. Geschikt om vlakke stukken hout en plaatmateriaal te schuren.

1 week 37,50

1 dag 15,00

Incl. BTW

Professionele Festool excentrische schuurmachine, diameter 150 mm. Geschikt voor grof schuren, fijn schuren en polijsten.

1 week 45,38

1 dag 18,15

Incl. BTW

Bouwstofzuiger stofklasse L. Geschikt om aan te sluiten op op Festool gereedschap om stofvrij te schuren en/of te zagen.

Beoordelingen

Bedankt voor het meedenken
Koen Iepenlaan
vrijdag 11 november 2022

Steiger gehuurd om een hangende lamp te vervangen (op 6 meter hoogte). Eerst even contact gehad met Pieter via de telefoon. Uiteindelijk per ongeluk toch verkeerde steiger besteld, maar Pieter zag de fout en heeft toch de goede geleverd. Hij heeft ook nog even geholpen met opbouwen. Top service!
Pluspunten:hulp bij opbouwen,meedenken,goede uitleg,snel
Verbeterpunten:

Bedankt voor het meedenken
Koen Iepenlaan
vrijdag 11 november 2022

Steiger gehuurd om een hangende lamp te vervangen (op 6 meter hoogte). Eerst even contact gehad met Pieter via de telefoon. Uiteindelijk per ongeluk toch verkeerde steiger besteld, maar Pieter zag de fout en heeft toch de goede geleverd. Hij heeft ook nog even geholpen met opbouwen. Top service!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Super service!
Maud VR
zaterdag 29 oktober 2022

We hadden een steiger gehuurd voor het isoleren van de zolder. De steiger was makkelijk in elkaar te zetten en kon heel snel aan huis worden geleverd. Het was ook geen probleem om hem nog een weekje langer te huren dan eerder was afgesproken. Super service dus!
Pluspunten:
Verbeterpunten:

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen