Losse U-Kop

0,60

1 week

Incl. BTW

0,60

1 dag 

Incl. BTW

Losse U-Kop
>
  • Losse U-Kop
<

Omschrijving

Losse U-Kop - gaffel huren

De universele losse U-Kop ook wel balkdrager of gaffel genoemd is geschikt voor schroefstempels met een vlakke bovenzijde. Hiermee wordt eenvoudig een schroefstempel gemaakt met dezelfde eigenschappen als een stempel met vaste balkdrager.De balkdrager wordt eenvoudig op en in de vlakke stempel geplaats.

Dit door de onderzijde van de gaffel in de holte van de schroefstempel buis te schuiven totdat de voetplaat op de bovenzijde van de schroefstempel rust. Houd er rekening mee dat de minimaal benodigde diameter van de binnenzijde schroefstempel buis tenminste 3,8 cm is.  

De verzinkte balkdragers worden veelal verhuurd in combinatie met de schroefstempels die wij verhuren met een lengte van 25- 40 cm; 50- 90 cm; 60- 100 cm; 70-120 cm 90- 150 cm en 235- 400 cm.

Voordelen losse gaffel

Voordelige oplossing om van een schroefstempel met een platte kop en tijdelijk of permanent een schroefstempel te maken met een balkdrager.  

Doordat de balkdrager is voorzien van 4 staanders is deze toepasbaar in de lengte richting voor balken met een dikte tot 8,3 cm. En in de breedte richting tot wel 16,8 cm.

De standaard hoogte van de staanders is 17,5 cm en is eenvoudig met een haakse slijper tot de  gewensten hoogte worden ingekort. 

Technische gegevens

  • Gewicht 2,2 kg
  • Voetplaat dikte 0,5 cm
  • Voetplaat  21,7 cm x 13,4 cm
  • Maximale balkbreedte 16,8 cm
  • Diameter buis buitenzijde 3,7 cm 

Kopen

Nieuwe losse baldragers zijn ook te koop voor € 9,00 incl. btw (€ 7,44 excl. btw). Voor aankoop van hiervan bel of mail ons.

Levertijd en levering

Tot 100 stuks zijn de balkdragers veelal direct leverbaar. Bij grotere bestelling is de levertijd maximaal 4 dagen.

Naast afhalen is het ook mogelijk de balkdragers met of zonder kleine schroefstempels te laten verzenden. Bij verzenden is de  maximale levertijd 2 dagen.

Verzendkosten gaffels zijn afhankelijk van aantal en gewicht.

Een beoordeling toevoegen