Schroefstempels Amerongen

Schroefstempels in Amerongen huren

Gaat u tijdens een renovatie een dragende muur verwijderen? Dit kan natuurlijk niet zomaar. U dient de constructie wel voldoende te ondersteunen. Ook als u in een gevel bijvoorbeeld een deur gaat plaatsen, dan wilt u voorkomen dat het metselwerk naar beneden komt en is ondersteuning nodig. Dit wordt ook wel stutten genoemd. Stutten is uitermate belangrijk, want zonder stutten loopt de constructie zware schade op. Voor het stutten van uw constructie gebruikt u het beste schroefstempels. Schroefstempels zijn professionele hulpmiddelen waarmee u kunt stutten. Uiteraard heeft niet iedereen professionele schroefstempels in voorraad. Daarom kunt u uw schroefstempels in Amerongen voor een bepaalde periode huren.

Schroefstempels huren in Amerongen, om uw constructie stabiel te houden

Naast het feit dat schroefstempels in staat zijn om het grote gewicht van uw constructie te dragen, zijn ze ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik. Goede schroefstempels zijn van staal en inschuifbaar. Zo kunt u een schroefstempel op een gemakkelijke manier in de juiste maat zetten. Uiteraard moet u wel berekenen hoeveel gewicht de schroefstempels moeten kunnen dragen, zodat u voor de juiste schroefstempels kiest. Om voor nog meer stevigheid te zorgen, is het mogelijk om de schroefstempel te voorzien van een stempelstatief. Met de handige U-kop, brengt u het stempel goed aan onder de dragende balk van de constructie en kunt u de schroefstempel op spanning brengen. Met schroefstempels huren in Amerongen, kiest u voor de meest gemakkelijke stutmethode.

Schroefstempel verhuur in Amerongen bij Pivada Verhuur

Bent u op zoek naar schroefstempels voor het ondersteunen van uw constructie? U kunt voor schroefstempel verhuur in Amerongen dan terecht bij Pivada Verhuur. Wij hebben goede kwaliteit schroefstempels in ons assortiment in diverse afmetingen. Doordat onze schroefstempels uitschuifbaar zijn, kunt u zelf de afmetingen gemakkelijk instellen. Wij hebben drie soorten schroefstempels, van 1.83 tot 3.00 meter, van 2.01 tot 3.50 meter en van 2.35 tot 4.00 meter. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren van extra korte schroefstempels tot 60 of 90 centimeter.

 

Bekijk hier ons assortiment