Schroefstempels Soesterberg

Ondersteun uw constructie met gehuurde schroefstempels in Soesterberg

Als we het over een muur stutten hebben, dan houdt dit in dat de constructie ondersteuning nodig heeft. Hiervoor kunnen allerlei redenen zijn. U heeft een dragende muur verwijderd, u wilt een doorgang maken of u maakt een verdiepingsvloer. Het is erg belangrijk om voor voldoende en vooral goede kwaliteit stutmateriaal te zorgen. Hiermee voorkomt u namelijk dat uw constructie grote schade oploopt. Een houten balk plaatsen kan in sommige gevallen voldoende zijn, maar beter is het om te kiezen voor professionele schroefstempels. Huur schroefstempels in Soesterberg, zodat zeker bent van een uitstekende en professionele ondersteuning van uw constructie.

U kunt uw schroefstempels huren in Soesterberg

Als u een doe-het-zelver bent, dan heeft u ongetwijfeld geen schroefstempels in voorraad. Om uw constructie toch professioneel te kunnen ondersteunen, kunt u schroefstempels huren in Soesterberg. Dit kan bijvoorbeeld bij Pivada Verhuur. Bij ons krijgt u de zekerheid van goede kwaliteit schroefstempels in diverse afmetingen. Wij bieden u schroefstempels aan in drie soorten afmetingen tot maximaal vier meter hoogte. Doordat onze schroefstempels uitschuifbaar zijn, kunt u een constructie van iedere hoogte gemakkelijk ondersteunen. Afhankelijk van hoe u de constructie wilt dragen, kunt u kiezen uit een platte kop of een U-kop als u de constructie via een balk ondersteunt.

Pivada Verhuur is uw schroefstempels verhuur in Soesterberg

Voor schroefstempels verhuur in Soesterberg bent u bij Pivada Verhuur aan het juiste adres. Doordat wij diverse afmetingen schroefstempels hebben, kunt u voor vrijwel iedere stutklus bij ons terecht. Naast de schroefstempels zelf, kunt u bij ons ook een stempelstatief huren, zodat uw schroefstempel niet omvalt. Wilt u weten hoeveel draagkracht de diverse schroefstempels hebben? Neemt u dan met ons contact op. Wij leveren u dan de draagkrachttabellen. Uiteraard kunt u schroefstempels bij ons altijd tegen een zeer gunstige prijs huren. U krijgt bij verhuur voor 1 of 2 weken zelfs een korting op de huurprijs.

 

Bekijk hier ons assortiment