Schuurpapier-rechthoek-p120

0,80
incl. BTW

Omschrijving

Norton vlak schuurpapier P-120

Voor het opschuren van oude verflagen welke intact zijn met de Festool Delta schuurmachines RTS 400 REQ-Plus adviseren wij Norton delta schuurpapier korrel P-120 te gebruiken.

Het Norton schuurpapier dat wij verkopen is professioneel schuurpapier dat door schilders gebruikt wordt. Dit schuurpapier schuurt vele malen beter en gaat ook veel langer mee dan standaard schuurpapier wat veelal in de bouwmarkt wordt verkocht.

Schuur papier kopen

Uitsluitend vlak schuurpapier P-120 kopen of eens proberen voor de eigen schuurmachine is ook mogelijk. Houdt wel rekening met de maat 80mm breed en 133 mm lang.

Beoordelingen

Een geweldig product en een heel goede service
Saskia Geen
maandag 15 augustus 2022

In augustus (tijdens de hittegolf) deze stofzuiger en een schuurmachine gehuurd voor het schuren van een hardhouten trap. Dit werkt fantastisch! Totaal geen stof te bekennen en de schuurmachine is natuurlijk ook top. Het maakt een vervelende klus een stuk prettiger. Ook het huren van Pivada is goed bevallen; komen afspraken na, spullen staan klaar, berichten worden snel beantwoord, zijn flexibel. Kortom, helemaal oké.
Pluspunten:
Verbeterpunten:Misschien iets bedenken voor het bevestigen van de stofzuigerzak. Dat ging niet helemaal vlekkeloos.

Prima communicatie en goed materiaal
Ingrid Van Es
vrijdag 6 augustus 2021

We hebben Festool vlakschuurmachine met stofzuiger gehuurd. Communicatie verliep prima. Spullen stonden conform afspraak klaar. Goede prijs/kwaliteit.
Pluspunten:Pivada is een van de weinige verhuurders van Festool schuurmachine met stofzuiger.
Verbeterpunten:

Prima gereedschap.
Henk de Man
zondag 25 oktober 2020

Samen met de afzuiger een keukenvloer geschuurd. Geen stof.
Pluspunten:met schuurpapier
Verbeterpunten:geen

Alle beoordelingen zien
Een beoordeling toevoegen