Steiger Amerongen

Heeft u een steiger in Amerongen nodig?

Als u een woningeigenaar bent, dan ontkomt u er niet aan: eens in de zoveel tijd zal uw huis geschilderd moeten worden. Dit zijn niet alleen de kozijnen en deuren van de begane grond, ook van de bovenverdiepingen en zelfs nog hoger, zoals de dakgoten van uw woning. Waarschijnlijk staat u niet te springen om met een laddertje zo hoog te gaan en te schilderen? Dit moet u ook niet doen, om uw eigen veiligheid te waarborgen. Wanneer uw woning in Amerongen geschilderd moet worden, huur dan een steiger in Amerongen. U verzekerd uzelf dan dat u uw werkzaamheden veilig kunt uitvoeren.

Een steiger huren in Amerongen bij Pivada Verhuur

Een steiger huren in Amerongen gaat heel gemakkelijk bij Pivada Verhuur. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten steigers. Onze meest gehuurde steiger is de rolsteiger. Deze steiger heeft wielen, zodat u de steiger gemakkelijk naar een ander locatie kunt rollen. Een plafond schilderen vanaf een laddertje is niet echt handig en bovendien ook niet veilig. Bij ons kunt daarom ook een kamersteiger huren. Het schilderen van uw plafond zal een stuk comfortabeler zijn met een beter eindresultaat als gevolg. Heeft u werkzaamheden te doen aan uw dak? Hiervoor is veiligheid extra belangrijk, en hiervoor kunt u bij ons terecht voor het huren van een daksteiger. Wij verhuren tegen goede voorwaarden en als u dit wenst is ondersteuning tijdens het opbouwen van de steiger mogelijk.

Rolsteigers in Amerongen huren

Een rolsteiger is een handige methode om veilig uw werkzaamheden uit te voeren op grote hoogte. Onze rolsteigers in Amerongen zijn gemakkelijk en snel op te bouwen en verkrijgbaar in twee types. De meest veilige methode is de brede rolsteiger met een breedte van 135 centimeter. U heeft hierop meer dan voldoende ruimte om comfortabel te schilderen of andere werkzaamheden uit te voeren. Maar ook onze smalle rolsteigers die 75 centimeter breed zijn, zijn voldoende veilig. Deze smalle rolsteigers zijn ideaal als u maar beperkte ruimte heeft.

 

Bekijk hier ons assortiment