Steigerverhuur Zeist

Maak voor een steiger gebruik van steigerverhuur in Zeist

Werkzaamheden aan het dak, aan de gevel of binnen in uw woning aan het plafond, brengen hoge risico´s met zich mee. U kunt nog zo´n goede en vakkundige doe-het-zelver zijn, als uw veiligheid niet in orde is, kunt u beter niet aan werkzaamheden op grote hoogte beginnen. Veiligheid moet voor alles gaan. Een steiger is een handig en veilig hulpmiddel om op grote hoogte uw werkzaamheden uit te voeren. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat niet iedereen een steiger in huis heeft. Maar als u in Zeist woont en een steiger nodig heeft, dan kunt u wel gebruikmaken van steigerverhuur in Zeist.

Huur ook uw rolsteigers in Zeist

Een rolsteiger is een steiger met één of meerdere verdiepingen en die voorzien zijn van wielen. Waarom zou u voor rolsteigers in Zeist kiezen en niet voor een vaste steigerconstructie? Ten eerste moet een vaste steigerconstructie worden gemonteerd door vakkundige monteurs die in het bezit zijn van een certificaat. Aangezien dit voor de meest doe-het-zelvers niet het geval is, kunt u goed uit de voeten met een rolsteiger. Een ander voordeel van een rolsteiger, is dat de steiger gemakkelijk te verplaatsen is. Heeft u ook werkzaamheden aan de andere kant van de gevel of het dak? Dan rolt u de steiger hier gemakkelijk naartoe en zonder deze uit elkaar te hoeven halen.

Rolsteigers huren in Zeist doet u bij Pivada Verhuur

Wilt u één of meerdere rolsteigers huren in Zeist? Gaat u dan naar Pivada Verhuur. Wij bieden u twee soorten rolsteigers, namelijk de brede rolsteigers met een breedte van 135 centimeter en de smalle rolsteigers van 75 centimeter breed. Het spreekt voor zich dat u op een brede rolsteiger veel veiliger uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Heeft u geen ruimte voor een brede rolsteiger? Dan voldoet de smalle rolsteiger ook. U kunt bij ons rolsteigers kiezen met een hoogte vanaf 4 meter tot 14 meter. Wij kunnen wanneer u dit wenst, de rolsteiger bij u in Zeist bezorgen en u adviseren of ondersteunen bij het opbouwen van uw rolsteiger.

 

Bekijk hier ons assortiment