Stutten Leusden

Huur uw stutten in Leusden als u gaat renoveren

U kunt ongetwijfeld mooie plannen hebben gemaakt voor een renovatie, maar houdt u hierbij ook rekening met het mogelijk stutten van uw gehele of gedeeltelijke woning? Bij een grote renovatie willen er nogal eens wat muren sneuvelen, omdat u een andere functie van een bepaalde ruimte heeft voorzien of als u een doorgang wilt maken. Voordat u muren gaat slopen, stel uzelf dan altijd op de hoogte of u te maken heeft met dragende muren. Deze muren mogen namelijk niet zomaar worden verwijderd. Wilt u toch en dragende muur verwijderen, breng dan voordat u gaat beginnen, stevige stutten aan. Zoekt u stutten in Leusden, dan kunt u ze huren.

Diverse soorten tutten huren in Leusden

Welke soort stutten heeft u nodig voor uw bouw- of renovatiewerken? Dit is een belangrijke vraag, want er zijn diverse soorten stutten te huur. Voor het stutten van dragende muren en doorgangen gebruikt u het beste schroefstempels. Deze schroefstempels dragen de verticale krachten van een constructie en zijn te krijgen in diverse afmetingen tot vier meter. Mede door het feit dat de stempels uit te schuiven zijn, kunt u zeer nauwkeurig de hoogte vaststellen. Voor het ondersteunen van gevels, als u hier bijvoorbeeld een gat in maakt, gebruikt u de stand alone stempel. Het is belangrijk om voordat u gaat beginnen met breekwerk, eerst de stutten te plaatsen. Zorg hierbij dat de stut voldoende onder spanning staat en dat de spanning niet te hoog of te laag is. Bent u bang dat een stut om zal vallen? Huur dan ook een stempelstatief, zodat uw stutten stabiel staan en niet om kunnen vallen.

Voor stutten verhuur in Leusden gaat u naar Pivada Verhuur

Woont u in Leusden of omgeving? Voor stutten verhuur in Leusden kunt u het beste bij Pivada Verhuur terecht. Bij ons krijgt u stutten van goede kwaliteit. Wij zorgen dat u nieuwe of bijna nieuwe stutten meekrijgt, zodat de hoogwaardige kwaliteit niet wordt aangetast. Tevens mag u van ons een uitstekende service verwachten. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw gehuurde stutten zelf op te halen, dan kunnen wij de stutten ook bij u thuis afleveren. Bij verhuur voor langer dan 1 of 2 weken, berekenen wij u graag een korting.

 

Bekijk hier ons assortiment