Werkbrug met leuning lengte 6 meter

1 week  72,60
Incl. BTW
1 dag  72,60
Incl. BTW

Omschrijving

Werkbrug huren lengte 6 meter

De aluminium werkbrug, ook wel loopbrug of stage genoemd zijn standaard voorzien van opleghaken. Waarvan een van een van de haken is voorzien van opwaai beveiliging. Daarnaast leveren wij zonder meerkosten 1 bijbehorende leuning met leuninghouder en kantplanken.

Werkbrug huren combineren met doorloopframes

De werkbrug wordt veelal tussen 2 rolsteigers geplaatst. Wij raden aan om de rolsteigers dan ter hoogte van de werkbrug te voorzien van doorloopframes.  Dit zodat de loopbrug veilig en eenvoudig te betreden is.

Het huren van doorloopframes breed en smal al dan niet gecombineerd met een eigen of bij ons gehuurde steiger, is ook mogelijk.

Door tussen de rolsteigers een werkbrug met een lengte van 6 meter te plaatsen ontstaat een steiger met een lengte van 11 meter.

Technische gegevens

De loopbrug voldoet aan de minimale wettelijke belasting van 150 kg per vierkante meter. Het aluminium profiel heeft een hoogte van 15 cm en de brug is 61 cm breed.

Uiteraard is het gegolfde aluminium deck voorzien van het verplichte anti-slipprofiel. Het gewicht van deze loopbrug is 54 kg.

Transport werkbrug 

In verband met het gewicht en de lengte van de werkbrug en de leuning is het noodzakelijk deze met 2 man te tillen met het  in- en uit te laden.   

Veiligheid

Indien op de loopbrug ook werkzaamheden worden uitgevoerd is het verplicht kantplanken te monteren.

Wij raden aan de werkbrug lengte 6 meter met 4 man te plaatsen. Indien gewenst is het mogelijk dat wij met 1 of 2 man helpen.

Extra Productopties

1 week 12,10

1 dag 12,10

Incl. BTW

Rolsteiger doorloopframe breedte 135 cm met doorloop aan de linker of rechter zijkant.

Beoordelingen

Alles netjes geregeld, en goed materiaal!
Anton DZ Installaties
maandag 17 februari 2020

Goede service, nette prijzen!
Pluspunten:Alles stond netjes klaar,uitleg over materiaal
Verbeterpunten:

Een beoordeling toevoegen