Werkplatform met leuning lengte 4 meter

1 week  38,12
Incl. BTW
1 dag  38,12
Incl. BTW

Omschrijving

Werkplatform huren lengte 4 meter (XL)

Werkplatform 4 meter welke als loopbrug en werkbrug is in te zetten. Wij verhuren deze lange platforms inclusief enkelzijdige leuning bestaande uit 2 leuningschoren. Ook zijn deze platforms voorzien van 4 opleghaken inclusief opwaai beveiliging.

De werkplatforms zijn lichter uitgevoerd dan de aluminium loopbruggen die wij verhuren. Hierdoor is ook de maximale toegestane belasting lager. Deze platform s.v.p. maximaal belasten met 100 kg (persoon incl. materiaal).

Het gewicht van deze loopbrug is 25,5 kg. De bijgeleverde schoren wegen 3,0 kg per stuk . De genoemde lengte is de bruto lengte inclusief opleg haken.

Toepassing

De werkplatforms worden gebruikt als bijvoorbeeld een goot vervangen moet worden. Hierbij worden dan voor en achter een rolsteiger geplaatst met zo genoemde doorloopframes met een werkbrug er tussen.

Afhankelijk van de lengte van de brug, de gebruikte platformlengte op de rolsteigers wordt het dan mogelijk om de rolsteiger als gevelsteiger te gebruiken.

De voordelen zijn dan onder dat de rolsteiger niet verzet hoeft te worden. Het geheel eenvoudiger zelf kan worden opgebouwd en de kosten voor de huur en bezorgen een stuk lager zijn. 

Het komt ook regelmatig voor dat er een steiger over een serre of lichtstraat gebouwd moet worden. Ook dan wordt er veelal een brug gebruikt om de afstand tussen de aluminium rolsteigers te overbruggen.

De werkbruggen zijn te plaatsen op een steiger met een minimale breedte van 75 cm (smalle steiger). Bij aluminium steiger met een breedte van 135 cm is het mogelijk om 2 loopbruggen naast elkaar te plaaten.

Veiligheid

Plaats in de rolsteigers waar tussen het platform geplaatst wordt altijd doorloopframes. Waarna eerst de leuningen geplaatst worden tussen de steigers, waarna het platform te plaatsen. Indien naast beide zijdes van de loopbrug een open ruimte is van meer dan 20 cm is het verplicht eerst aan beide zijdes een leuning te plaatsen.

De leuningen die wij leveren bestaan uit 2 losse schoren per zijde. Vraag altijd indien de loopbrug vrijstaand (meer dan 20 cm uit de gevel) geplaatst wordt om 2 extra schoren.

Indien de loopbrug als werkplatform ingezet wordt is het altijd verplicht om kantplanken te gebruiken. Dit ter voorkoming dat gereedschap e.d. naar beneden kan vallen. 

Andere lengte werkplatform huren

Naast het huren van werkplatforms met een lengte van 4 meter is het ook mogelijk om werkplatforms te huren met lengte van 190 cm, 250 cm, 300 cm en 400 cm. 

Alle werkplatforms zijn te huur met dubbele leuning(en) of horizontaal schoren.

Extra Productopties

1 week 12,10

1 dag 12,10

Incl. BTW

Rolsteiger doorloopframe breedte 135 cm met doorloop aan de linker of rechter zijkant.

Beoordelingen

Alles netjes geregeld, en goed materiaal!
Anton DZ Installaties
maandag 17 februari 2020

Goede service, nette prijzen!
Pluspunten:Alles stond netjes klaar,uitleg over materiaal
Verbeterpunten:

Een beoordeling toevoegen