Trapsteigers

Trapsteiger huren

De veiligste manier van werken boven het trapgat is op een trapsteiger. 

Deze steiger wordt op de traptreden in de trapopgang opgebouwd. Doordat de trapsteiger is voorzien van een doorloopframe en een platform met luik, blijft de trap ook tijdens de werkzaamheden bruikbaar.

De minimale werkhoogte werkhoogte gemeten vanaf de onderste punt waarop de steiger geplaatst is 2,5 meter (maximale werkhoogte 6,5 meter) 

Meestal is het mogelijk de trapgatsteiger met een auto te vervoeren. Laten bezorgen of het huren van een aanhanger voor het transport is bij ons ook mogelijk.

90,74

1 week

45,37

1 dag

Incl. BTW

Lage trapgatsteiger heeft lengte 205 cm en breedte 75 cm is de veilige oplossing voor het werken boven trapgat in de trapopgang.

102,86

1 week

51,43

1 dag

Incl. BTW

De trapgatsteiger heeft lengte 205 cm en breedte 75 cm is de veilige oplossing voor het werken boven trapgat in de trapopgang.

114,96

1 week

57,48

1 dag

Incl. BTW

Hoge trapgatsteiger heeft lengte 205 cm en breedte 75 cm is de veilige oplossing voor het werken boven trapgat in de trapopgang.

Welke trap is geschikt?

  • benodigde ruimte voor plaatsen steiger tenminste 75 cm breed en 205 cm lengte
  • rechte trap of trap met één of meer draaipunten
  • niet geschikt voor een wenteltrap

Veilig opbouwen

Veiligheid staat voorop. Daarom is onderaan de productpagina's van de trapgatsteigers een duidelijke handleiding opgenomen voor de opbouw van de steigers. Ook geven wij standaard een demonstratie voor uitleveren. Ook is het mogelijk de trapsteiger door ons te laten plaatsen.

Het tarief voor opbouwen is afhankelijk de opbouwtijd. Deze varieert op basis van de vorm van de  trap (recht of met één of twee draaipunten) en de hoogte van de steiger. Door zelf de delen aan te geven is een aanzienlijke besparing in opbouwtijd (opbouwkosten) mogelijk.

Gebruik altijd de bijgeleverde muursteun om extra stabiliteit te verkrijgen.

Schoonhouden - schoonmaken

De trapgatsteiger wordt veelal gehuurd voor het ophangen van lampen, behang- en schilderwerkzaamheden.

Let op: met stucwerk dient het platform te worden afgedekt met een stucloper. De aluminium delen dienen afgedekt te worden met plastic folie of direct schoongemaakt te worden wanneer stucmortel gemorst is.

Behangplaksel, kit e.d. graag ook direct verwijderen. Verfspatten hoeven niet verwijderd te worden. 

Trapgatsteiger huren voor veilig werken boven het trapgat | PIVADA Verhuur Maarn